Menu

Рубрика: Page

Povezivanje termostata na bojler

2 comments

images povezivanje termostata na bojler

E sada ja sam spremio nove provodnike deblje i sve samo da povezem kako valja. Descubra todo lo que Scribd tiene para ofrecer, incluyendo libros y audiolibros de importantes editoriales. Izmenio bih ali : ''Ne mozete menjati poruke napisane pre vise od 48h. Denunciar este documento. Nigde veze, mora da ima neka fora Posle termostata na stranice potisnog bojlera se privruje termo-osigura.

 • [es] Povezivanje zastitnog termostata na bojleru
 • termostat sa sondom Mali Oglasi
 • Na Terenu Remont Tiki Bojlera 50L HD Vdieos Portal

 • No information is available for this page.

  [es] Povezivanje zastitnog termostata na bojleru

  Na dovodu tople vode bojlera potrebno je obavezno ugraditi sigurnosni ventil sa U slučaju otkazivanja radnog termostata, bojler je zaštićen sa dodatnom toplotnim osiguračem. U slučaju. Sl.

  images povezivanje termostata na bojler

  8: Povezivanje sa kotlom za centralno grejanje. Povezivanje počinje montažom termostata potisnog bojlera.

  images povezivanje termostata na bojler

  Posle termostata na stranice potisnog bojlera se pričvršćuje termo-osigurač. Pripadajuće sonde Neki bojleri imaju kontakte na samoj oplati.

  a neki na termostatu ili termoosiguraču.
  Ps smanji ove slike u prvom postu ovo je neupotrebljivo ovako.

  Nigde veze, mora da ima neka fora Aha, nisam skontao da je taj nov. Problem sa Magnohrom bojlerom Stvarno, koliko tih modela ima Kako da spojim ovaj zidni v prekid.

  images povezivanje termostata na bojler
  SLEEP ERIC WHITACRE CHORDS CHART
  Pa eto ako neko zna vidi se na slici ono sto me zanima na koje kontakte i gde stavljam dovodnu fazu i nulu a na koje kontakte i gde tacno povezujem radni termostat i grejac?

  Video: Povezivanje termostata na bojler Termostat

  Ta dva pipka trebaju biti za ponovno ukljucenje termostata. Probaj ih pritisnuti malo jace, do kraja i pogledaj hoce li ostati u tom polozaju.

  Descargar ahora. Termostat za ves masinu Hanseatic Uredjaj za kompenzaciju reaktivne jal. Problem nastaje sto ne znam kako da ga povezem, imaju neke oznake na njemu ali meni one nista ne znace, pa mi treba neka pomoc u vidu tumacenja gde sta da povezem znaci imam 12, 11, P2 i P1.

  Veřejný termostat Uponor Smatrix Base T (veřejný termostat T) Spínače ve veřejném termostatu musí být nastaveny na jednu z dostupných napajanja Priključci za povezivanje za napajanje, crpku, GPI i bojler.

  ične konstrukcije kao termostat prikazan na slici 7. i imaju i sigurnosne ri temp. vode u kotlu. (akumulacioni bojler, itd.)prikazane su na slici Ove vrednosti Ovo povezivanje se ostvaruje sa čeličnim nezapaljivim cevima.

  termostat sa sondom Mali Oglasi

  Za rad uređaja​. Kao sigurnosni element koristi se termostat kao na slici 8 i on ima funkciju ograničavača temperature vode u (akumulacioni bojler itd.) prikazane su na slici 9.

  images povezivanje termostata na bojler

  . povezivanje se koristi NC (normalno zatvoreni kontakt). Sedmopolni konektor.
  Medjutim uspeo sam da pritisnem crni pipak i da ispitam pistalicom, dakle kada se stisne crni pipak veza izmedju P1 i 1 je tu kao i veza izmedju P2 i 2.

  Ukoliko se izmeri beskonana otpornost uzemljenje nije dobro uraeno. Posle toga jednim provodnikom nulti kontakt vezuje se za greja. I dobro pritegne maticom. Izgleda da ce ovde morati da dodje neko strucno lice.

  Na Terenu Remont Tiki Bojlera 50L HD Vdieos Portal

  images povezivanje termostata na bojler
  One hundred thousand dollars loan
  Kao to se vidi ona je ukljuena samo kada je i greja ukljuen.

  Ps smanji ove slike u prvom postu ovo je neupotrebljivo ovako.

  Video: Povezivanje termostata na bojler Bojler ne greje dovoljno (slabo greje)

  NET Na njih e biti prikljuen napon napajanja bojlera. Medjutim uspeo sam da pritisnem crni pipak i da ispitam pistalicom, dakle kada se stisne crni pipak veza izmedju P1 i 1 je tu kao i veza izmedju P2 i 2. Ti prorezi su za neke druge modele koji imaju jos 2 kontakta

  2 thoughts on “Povezivanje termostata na bojler”

  1. Tekinos:

   Navigacija Brisanje liste Aktuelne teme u ovom forumu: koliko struje trosi inkubator Solarna elektrana 30kw Koji invertorski aparat za varenje kup.

  2. Kazraktilar:

   Blessed are those who can laugh at themselves, for they shall never cease to be amused. Ako nisi vican, bolje prepusti nekome da ti to spoji ko se razume.